Thursday, November 14, 2013

KOREA AUTUMN 2013

Assalamualaikum, 

Apa khabar silent2 reader sekalian?? ade ke reader ikut AnL nih? hmm.. berdasarkan tajuk yang ditulis di atas... tudiaaaa ayat.. okey yang sebenarnya tiada idea nak tulis sangat. sebabnya banyak sangat pending. dari Korea tahun lepas pon tak habis lagi tulis. tup..tup.. dah sampai korea balik... haaa.. pastu next year pon nak fly ke Korea lagi.. apa yang ade kat KOREA tuu... ????

KOREA... untuk makluman semua time aku pegi taun lepas dan taun nih cuaca yang sejuk.. so aku suka berjalan sejuk2 sebab xberpeluh dan syiok.. cuma beza tahun lepas cuaca dia dari 1degree hingga -19 degree.. haaa.. sejuk tahun lepas lagi, tahun nih kurang sikit antara 4 ke 15 degree.. sebab Atumn season, sangat cantik subhanallah.. indah sungguh ciptaannya. jadinya.. winter bersalji aku dah rasa dan juga autumn.. InSha Allah tahun depan nak merasa Spring kalau tiada apa2 halangan terus ke JAPAN. 

Sebenarnya tak terlintas nak menulis pun, cumanya kebosanan pulak harini di opis.. (Bukan hari2 gitu ke.. ngeee~~ :P).. untuk hapdatenya nantilah aku tulis setelah siap gambarnya.. ada dua negara lagi nak kena head minggu depan dan minggu lusa. tapi atas urusan kerja. PERTH, Australia pun nanti kalau ada masa percuma akan di hapdate. Sampai disini sahaja dulu.. layan gambaq Autumn Korea sat naaa.. 

 (Gyeon Buk Gong Palace Seoul)

 (Nami Island)

 (Mount Sorak Land)

 (Mount Sorak Uppers Side)

 (Maple Red With Yellow)

 (Mount Sorak Maple leaf)

 (Foods)

 (Namdaemun)

 (Namsan Tower)

(Hanok Village)

Ok jumpa lagi, di penulisan seterusnya. see Yaa!! ;)

0 comments: